top of page

Tervetuloa Ruotsin kansanpuolueeseen Porvoossa - Teemme yhteistyötä yhteisen edun hyväksi

Politiikka rakentaa yhteisöä ja vaikuttaa meihin kaikkiin. Riksdagissa tai kunnissa tehdyt poliittiset päätökset vaikuttavat jokapäiväiseen elämään päivittäin. Siksi on tärkeää, että päätöksentekijät tuntevat hyvin käsittelemänsä kysymykset ja kuuntelevat kunnan asukkaita. Uskomme, että parhaat mahdolliset tulokset kaikille voidaan saavuttaa vain keskusteluilla ja yhteistyöllä.

Meille Ruotsin kansanpuolueessa päätöksenteko perustuu suvaitsevaisuuden, avoimuuden ja liberalismin kaltaisiin arvoihin ja ihanteisiin. Työskentelemme vahvan ruotsalaisuuden, elävän kaksikielisyyden ja toimivan elinympäristön puolesta riippumatta siitä, asummeko kaupunkialueilla vai maaseudulla.

 

Organisaatio

Porvoossa SFP: llä on 4 paikallista toimipistettä - Porvoon keskus, Länsi-Porvoo, Itä-Porvoo ja Etelä-Porvoo sekä saaristo. Lisäksi Ruotsin naisjärjestöllä ja Ruotsin nuorilla on myös omat paikalliskonttorit. Paikalliset yksiköt ovat paikallisen liiketoiminnan liikkeellepaneva voima. Osastot järjestävät tapahtumia, joiden aiheilla on merkitystä kunkin osaston toiminta-alueella. Toiminnan koordinoimiseksi Porvoossa sijaitsevalla SFP: llä on myös kattojärjestö, ns. Kuntaorganisaatio (KO), jonka hallitukseen kuuluu jäseniä kaikista paikallisista osastoista. KO: n toiminta keskittyy yleisiin asioihin ja ottaa kantaa asioihin, jotka vaikuttavat koko kaupungin alueeseen. KO vastaa myös SFP: n kampanjatyöstä vaalien yhteydessä.

bottom of page