top of page

Tue toimintaa

Helpoin tapa tukea toimintaamme on olla passiivinen jäsen jossain meidän paikallisosastoistamme ja siten tukea RKP:n toimintaa alueella taloudellisesti.

Jäsenmaksun avulla kustannetaan m.m. vaalityötä joka on tärkeä osa prosessia pystyäkseen vaikuttamaan päätöksissä niin paikallisesti että valtakunnallisesti ja EU- tasolla.

Jos tämän lisäksi olet henkilökohtaisesti kiinnostunut osallistumaan yhteiskunnan muokkaamiseen RKP:n arvojen mukaisesti niin älä epäröi, vaan liity mukaan Suomen Ruotsalaiseen kansanpuolueeseen ja aloita vaikuttaminen.

Asetu ehdolle vaaleissa

Jos haluat vaikuttaa, voit aloittaa olemalla yhteydessä johonkin meidän aktiivista jäsenistä jotka löydät täältä meidän poliitikoista ja kuulla mitä tämä tarkoittaa ja millä tavoin sinä voit vaikuttaa olemalla aktiivinen politiikassa.

Sinun ei tarvitse pelätä että sinulla ei ole tarpeeksi tietoa tai että et ole tarpeeksi aktiivinen - kaikki olemme aloittaneet jostain ja usein kaikki alkaa kiinnostuksesta vaikuttamiseen tietyssä aiheessa omassa arjessa, mutta nopeasti havahtuu siihen aihe on osa isompaa kokonaisuutta johon myös voi vaikuttaa.

RKP tarjoaa kattavan tiedon siitä miten yhteiskunta toimii, miltä päätösprosessi näyttää käytännössä ja mikä politiikka on tänä päivänä. Tämän lisäksi RKP tarjoaa paljon yhteisoloa ja iloa yhteisössä joka ulottuu yli koko ruotsinkielisen Suomen.

bottom of page